CryoSlim Hybrid 360 Soğuk Lipoliz nedir?

CryoSlim Hybrid 360 Soğuk Lipoliz nedir?

Soğuk Lipoliz nedir?

Soğuk lipoliz işlemi, belirli bölgelerdeki bölgesel yağ birikimlerini ortadan kaldırmak için kullanılan bir medikal uygulamadır. Bu işlem, ölü hücrelerin vücuttan atılması ile sonuçlanır ve birkaç seansta veya tek bir seans içinde yapılabilir. Soğuk lipoliz işlemi, yağ hücrelerini yüksek soğukla ve vakumla parçalayarak öldüren 2022 Avrupa En İyi Soğuk Lipoliz Ödüllü CryoSlim cihazı ile mümkündür. Yağ yakmak fikri ile soğuk uygulaması arasında bir bağ kurmak ilk başta kulağa tuhaf gelebilir ama bu cihaz, geliştirilmiş üstün yapay zeka teknolojisi ve sağladığı konfor sebebiyle en gözde bölgesel zayıflama uygulamalarından biridir.

Uygulama, vakum başlıklar aracılığıyla yakalanan yağ dokusunun üç yüz altmış derece çevresel ve tepe noktadan, kademeli olarak, belli bir süre boyunca sürekli soğuğa maruz bırakılması ile gerçekleşir Kadınların ve erkeklerin ortak derdi olan bölgesel yağlara, soğuk lipoliz uygulaması ile tek seansta bile yağ kıvrımlarının %39’unun yok edilmesini 60 dakikalık kısa bir süre içinde gerçekleştirir.

Donarak ölen yağ hücreleri, vücudumuzun temizliğinden sorumlu lenf drenaj sistemi sayesinde bedenden atılır. Soğuk lipoliz işlemi tamamen acısız ve ağrısızdır ve cihazımız CryoSlim işlem sırasında ciltte herhangi bir soğuk yanığı oluşmaz.

Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz, birçok insanın sağlıklı bir bedene sahip olmasını sağlar. Ancak, bazı kişiler bölgesel yağlanma sorunu ile karşı karşıya kalabilirler. Bu durum, özellikle bel, basen ve göbek bölgesindeki yağ dokusunun zorlu bir şekilde kaybedilmesiyle kendini gösterir. Bu bölgesel yağlanmanın nedeni, genetik faktörler veya vücut tipi olabilir. Eğer diyet ve egzersiz yeterli olmuyorsa, cerrahi estetik operasyonlar ya da soğuk lipoliz gibi ameliyatsız medikal uygulamalar, hedeflenen bölgedeki yağ dokusunu azaltmak için kullanılabilir. Bu yöntemler sayesinde istenilen vücut şekline sahip olmak mümkün olabilir.

Liposuctionı tercih etmeyen, cerrahi operasyona ihtiyaç duymayacak miktardaki bölgesel yağlanmaları soğuk lipoliz uygulamaları ile nasıl tedavi ettiğimize, gelin biraz daha yakından bakalım.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Lipoliz, yağ parçalamak anlamında kullanılan bir terim, soğuk lipoliz ise yağ parçalamak için soğuktan yararlanılan bir bölgesel zayıflama yöntemidir ve aslında işlemin adıdır. Yapılan işleme soğuk lipoliz.

Soğuk lipoliz, diğer adıyla kriyolipoliz, vücuttaki fazla yağ hücrelerini dondurarak eritme işlemidir. Bu yöntem, yağ hücrelerinin donma noktasının altındaki sıcaklıklarda hasar görmesi nedeniyle çalışır. Yağ hücreleri donduktan sonra ölür ve vücut tarafından doğal olarak atılır.

Soğuk lipoliz, cerrahi olmayan bir yöntemdir ve lazer veya ultrason gibi diğer vücut şekillendirme tekniklerine kıyasla daha az invazivdir. Bu işlem, tipik olarak karın, kalça, sırt, bacak, kol veya çene bölgesindeki lokalize yağ birikimlerinin giderilmesinde kullanılır. Soğuk lipoliz işlemi, 60 dakika kadar kısa sürer ve ağrısızdır.

Yumruk büyüklüğündeki yağ dokusu, vakum başlıkları kullanılarak çevresel bir şekilde soğutulur ve belirli bir süre boyunca düşük sıcaklığa maruz bırakılır.

Soğuk lipoliz 60 dakika boyunca kademeli olarak soğutur böylelikle hiçbir acı veya ağrı hissedilmez işlemde -1 ile -5 derece arasında değişen bir soğuk uygulanıyor. Vücudumuzdaki donarak ölen yağ hücreleri, lenf drenaj sistemi tarafından atılarak vücudun temizlenmesine yardımcı olur.

Soğuk Lipoliz Uygulaması

Soğuk lipoliz cihazı (CryoSlim), iki büyük vakum başlığı ve dar alanlar için tasarlanmış bir küçük vakum başlığı içeren bir soğuk lipoliz cihazıdır. Karın, göbek, basen ve bel bölgelerindeki uygulamalarda, iki vakum başlığı eş zamanlı olarak kullanılırken, bacak ve alt karın gibi daha küçük alanlarda ise tek bir vakum başlığı kullanılabilir.

Vakumlanan yağ dokuya odaklanmış soğuk uygulaması üstün yapay zeka sayesinde, ciltte herhangi bir soğuk yanığı oluşmaz.CryoSlim cihazımızla yapılan soğuk lipoliz işlemi petsiz ve jelsizdir.

Soğuk lipoliz tamamen acısız, ağrısız bir işlemdir. Soğukluk kademeli olarak arttığı için sonrasın gelen uyuşma ile hissedilmez hale gelir.

Soğuk lipoliz uygulaması sırasında, vücudunuzdaki fazla yağlardan kurtulurken, kitap okuyarak, film izleyerek ya da sadece gözlerinizi kapatarak dinlenerek bu süreyi keyifle geçirebilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Uygulamadan Sonra Yapılacaklar

CryoSlim bir “bölgesel zayıflama” cihazıdır, kilo verme yöntemi değildir. Kilo verme süreci, diyetisyen tedavileri ve beslenme üzerine yapılan ciddi düzenlemeler gerektirir. Ancak, bölgesel zayıflama kavramı, kilo verme hedefinden farklı bir tedavi yöntemidir ve birbirinden ayırt edilmelidir. Uygulama sonucunda bedensel olarak incelme elde edilirken, kilonun değişmeyebileceği de unutulmamalıdır. Bu nedenle, uygulamayı tercih eden kişilerin, ne tür sonuçlar beklediği konusunda net bir fikre sahip olması önemlidir.

Uygulama sonrasında, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazanılması, kötü yağlardan uzak durulması ve detoks yapılması, ölü yağ hücrelerinin bedenden atılmasına yardımcı olacak ve sonuçların daha erken görülmesini sağlayacaktır. Ayrıca, tedavinin uzun yıllar kalıcı olması için de bu alışkanlıkların devam ettirilmesi gerekir.

Soğuk lipoliz uygulaması, FDA onaylı bir yöntem olup son derece güvenli ve harika sonuçlar elde edilebilmektedir. Uygulama tamamlandıktan sonra, lenf sisteminin harekete geçirilmesi amacıyla işlem yapılan bölgeye masaj uygulanır. Uygulama sonrası hastanın yapması gereken tek şey, o gün en az 2 litre su içmek olacaktır. Bedenimiz normal koşullarda her gün binlerce hücre kaybeder ve yenileri oluşur. Ölü hücreler, bedenimiz tarafından atılır ve soğuk lipoliz uygulaması da bu doğal süreci hızlandırarak bedenden ölü yağ hücrelerinin atılmasına yardımcı olur.CryoSlim uygulamasıyla ölen yağ hücreleri bu doğal akışa dahil edilerek bedenden uzaklaştırılır.

Belinize yapışan aşk tutamaçları, bir türlü gitmeyen göbeğinizden, ne yapsanız peşinizi bırakmayan basenlerinizden soğuk lipoliz uygulaması ile ilk seansta %39 kalıcı olarak yok edilir, özellikle ilk 3 ay boyunca aşağıdakileri yaparak bedeninizi destekleyebilirsiniz:

Düzenli spor yapın, ter atın.

Bol su tüketerek lenf sistemini destekleyin.

Detoks uygulayarak böbrekleri ve karaciğeri rahatlatın.

Diyetinize devam edin, yağlı öğünlerden uzak durun.

Uygulamanın ardından, yağ hücrelerinin bedenden atılması birkaç hafta sürebilir ve bu süre zarfında bel, basen ve göbek bölgesindeki incelme gözlemlenebilir. Ancak en iyi sonuçlar 3 ila 6 ay içinde elde edilir ve bu süre zarfında sağlıklı beslenmeye ve düzenli fiziksel aktiviteye özen göstermek sonuçları en üst düzeye çıkaracaktır. İdeal bir bel ölçüsüne sahip olmak için sabırlı olmak ve tedavinin etkisini tam anlamıyla görebilmek için zaman tanımak önemlidir.

Soğuk Lipolizi Neden Tercih Etmeliyim?

Bölgesel yağ alma (luposuction) cerrahi operasyonlarından sonra bile yağın alındığı bölgede oluşan doku boşluğundan dolayı ciltte sarkmalar meydana gelir oysa soğuk lipoliz (CryoSlim) yağ hücrelerini parçalarken derinin sıkılaşmasını sağlayan bir uygulamadır.

Ayrıca;

Neştersiz, kesisiz, ameliyatsız bir yöntemdir.

Anestezi uygulanmaz.

İyileşme dönemlerine gereksinim duyulmaz.

Acısız, kanamasız ve yarasız bir tedavidir.

Soğuk lipoliz uygulamasının avantajlarından biri, sosyal veya iş hayatınıza ara vermeden yapılabilmesi ve ameliyat maliyetleriyle karşılaştırıldığında genellikle daha uygun fiyatlar sunmasıdır.

Soğuk Lipoliz ile AWT Kombini

Akustik Şok Dalga Terapisi, soğuk lipoliz işlemiyle kombine edildiğinde, ölen yağ hücrelerinin vücuttan atılma süreci hızlandırılır ve cildin daha kısa sürede pürüzsüz bir görünüme kavuşması sağlanır. Gerekli görüldüğü takdirde, soğuk lipoliz uygulamasını desteklemek amacıyla birkaç seans AWT de uygulanabilir. Bu sayede, hedeflediğiniz görünüme daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Soğuk Lipoliz ile Yaza Hazırlık

Tek bir seansta bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmanızı sağlayan soğuk lipoliz, yaz aylarında istediğiniz kıyafetleri rahatlıkla giymenize yardımcı olacaktır.

Soğuk Lipoliz ile En Güzel Gelinler

Eğer düğün gününüzde deniz kızı gibi zarif ve belirgin hatları olan bir gelin olmak istiyorsanız, soğuk lipoliz işlemi ile bu hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Hazırlıklar devam ederken, kısa sürede tek bir seansta bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilir ve düğün gününüze daha özgüvenli ve mutlu bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Soğuk lipoliz ile soğuk vakumla ölen yağ hücrelerini, tatlı bir telaş içinde olduğunuz koşuşturmacalı günlerde hızla bedeninizden atacağınıza emin olabilirsiniz.

Soğuk Lipoliz ile Mezuniyet Gecesinin Parlayan Yıldızı Sen Ol

Özel günlerde kusursuz görünmeyi kim istemez ki! O elbiseyi giymek için bir beden incelmeye ihtiyacınız varsa CryoSlim bunu sizin için çok kolay bir şekilde halledebilir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Soğuk lipoliz uygulamasının fiyatını belirleyen en önemli faktör, kullanılacak başlık sayısıdır. Her başlığın belirli bir ömrü vardır ve uygulanacak bölgenin sayısına ve genişliğine bağlı olarak birden fazla başlık kullanılması gerekebilir. Farklı bölgelerde farklı başlıklar kullanılması gerektiği gibi, aynı bölgede de birden fazla başlık kullanılabilir. Uygulama için gereken başlık sayısı ve istenilen sonuca bağlı olarak, fiyatlar farklılık gösterebilir.

Soğuk Lipoliz Hakkında Sık Sorulan Sorular

1. Soğuk lipoliz kalıcı mı?

Soğuk lipoliz uygulaması, vücuttaki bölgesel yağ birikimlerinin dondurularak öldürülmesi ve sonrasında vücut tarafından atılması esasına dayanır. Bu nedenle, bu uygulama neredeyse kalıcı olarak adlandırılabilir çünkü ölen yağ hücreleri geri gelmez ve işlem yapılan bölgedeki yağ birikimleri kalıcı olarak azalır. Ancak, yeniden kilo alma durumunda, vücutta yağ hücreleri yeniden oluşabilir ve bu nedenle düzenli fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme ile birlikte yaşam tarzı değişiklikleri yapmak, sonuçların daha kalıcı olmasına yardımcı olabilir.Fakat kötü beslenirseniz, kilo alırsanız, bedeninizi hareketsiz bırakırsanız tabi ki eski haline ya da daha kötüsüne de döndürebilirsiniz.

2. CryoSlim Soğuk Lipoliz tekrar uygulanabilir mi?”

Hekiminiz onayladıysa, aynı bölge için en az 1 ay süre geçtikten sonra uygulama tekrarlanabilir.

3. Soğuk lipoliz riskli mi?

Sağlık açısından herhangi bir risk veya yan etkisi olmayan bir uygulama, FDA onayı ile doğrulanmıştır.

Yukarı Çık