Gür, Sağlıklı Ve Bakımlı Saçlar Hayal Değil

Gür, Sağlıklı Ve Bakımlı Saçlar Hayal Değil

Gür, Sağlıklı ve Bakımlı Saçlar Hayal Değil.

 

Lazerli Saç Tedavisi ile,

Saçlarda %30 oranında artış, Saç dökülmesinde % 85 oranında azalma…

Saç bakımı ve saç sorunları hem kadınların hem de erkeklerin yıllardır uğraştığı, estetik dışında ciddi bir sağlık sorunudur.

Saç sorunları ile ilgili insanlık yüzyıllardır farklı teknikler uygulamıştır. Geçmişten günümüze kadar bitkisel formüllerin yanı sıra şampuan ve ilaçlar gibi birçok çözüm saç tedavisi için denenmektedir. Lazerli saç tedavisi günümüzde tüm bu eski kullanılan yöntemlere yeni bir alternatif sunmaktadır.

Doğru merkezlerde ve doğru cihazlar ile yapılan Saç Lazeri, saç dökülmesini durdurur. İnce saçların kalınlaşmasını sağlar. Saçların daha canlı, daha sağlıklı, daha parlak bir yapıya kavuşmasını ve daha hızlı uzamasını sağlar. Saç diplerinde ki saç soğanını uyararak yeni saçların çıkmasını destekler.

Saç Lazerinin uygulama yöntemi

Atopik dermatit tedavilerinde uzun dönemdir kullanılan diyot lazer teknolojisinin saç için geliştirilmiş daha yüksek enerji seviyelerine sahip özel bir formudur.

PDT (Fotodinamik terapi) teknolojisi ile hücrelerdeki mitokondri üzerinden etki eder; hücre içi solunumu hızlandırır, ATP sentezini aktive eder, kanlanmayı ve oksijenlenmeyi artırarak saç foliküllerini besler. Kollajen sentezini indükler, trombositleri aktive eder ve büyüme faktör sentezini artırır.

Oksidatif stresi baskılayarak hücrenin daha hızlı yenilenmesini destekler. Ayrıca, saç derisi üzerinde mikro gözenekler açarak topikal saç serumlarının ve mezoterapi solüsyonlarının daha etkili bir şekilde nüfuz etmesini sağlar. Tedavi süresince hastaya sprey saç mezoterapi ürünleri, saç serumları ve saç köklerini besleyecek şampuan verilmesi önerilir.

Saç Lazerinde Klinik sonuçlar

Saç Lazer Tedavisinde sonuçlar kişiye ve saç sorununa göre değişse de klinik çalışmalarda, hafta itibariyle olumlu tedavi sonuçları gözlemlenirken; 6/8 Hafta itibariyle oldukça tatmin edici sonuçlar alınır. Lazerli Saç Tedavisi ile Saçlarda %30 oranında artış, Saç dökülmesinde % 85 oranında azalma gözlemlenmiştir. Haftada 1 kez, 25-30 dakika uygulama önerilir. Hızlı sonuç için Saç Lazer Tedavisinin; PRP ve Mezoterapi Tedavileri ile kombine uygulanması önerilir.

Yukarı Çık